Verdensmesterskaberne fortsætter i Frankrig indtil 2019

By admin

april 13, 2024

Franskmændene jubler i disse dage over at det mandlige franske fodboldlandshold vandt fodbold verdensmesterskabet i Rusland og derfor er der et kæmpe fokus på fodbold i Frankrig i disse dage. Dette fokus vil fortsætte mange måneder frem da de franske fodboldkvinder skal prøve på at gøre mændene kunsten efter ved at vinde VM i kvindefodbold, som netop bliver afholdt i Frankrig i 2019. I denne artikel kaster vi et blik på optakten op til næste års verdensmesterskaber.

Muligheder for betting på 52 kampe

VM er altid en stor fodboldfest med masser af muligheder for betting. I forbindelse med verdensmesterskabet i Frankrig vil der være 52 forskellige kampe, som du kan vædde på og det er en god ide at gå i gang med at opsamle viden om kvindefodbold, hvis du ikke allerede er kendt på området. Det er muligt at vædde på fodboldkampe på mange forskellige online sider, men hvis man ikke er så meget til betting, så kan online casino også byde på sjov med spilleautomater og bordspil. Det kan man fx kaste sig ud i hos Karamba og du kan laese mere om Karamba her.

Det fransk landshold er et kvartfinale-hold

Intet er sikkert i fodbold, men alligevel viser statistikken at det franske landshold er et hold, som næsten med garanti havner i kvartfinalen. Ved de seneste tre Europamesterskaber i 2009, 2013 og 2017 kom de kvindelige franske fodboldspillere til kvartfinalen og det samme gjorde de til VM i Canada i 2015 og ved de Olympiske Lege i Rio i 2016.

Deres bedste resultat hidtil har været ved VM i Tyskland i 2011 og OL i London i 2012 hvor franskmændene sluttede af med en flot fjerdeplads. Derfor har franskmændene endnu ikke fået medaljer hængt om halsen, men måske kan hjemmebanefordelen ved VM i fodbold 2019 ændre på den statistik.

Et ungt fransk fodbold landshold

Seks af de 18 spillere, der normalt er en del af det kvindelige fransk fodboldlandshold har spillet mere end 100 kampe. Resten af spillerne er unge nye spillere, på nær holdets anfører Amandine Henry, som har 75 kampe på bagen.

Størstedelen af spillerne spiller til dagligt hjemme i Frankrig og derfor er der ikke mange danske fodboldspillere, som har et personligt forhold til næste års værtsnation. Det er faktisk kun midtbanespilleren Katrine Veje, der til dagligt spiller sammen med Valérie Gauvin, Marie-Charlotte Léger, Marion Torrent og Sakina Karchaoui i Montpellier. Måske kan den erfarne danske landsholdsspiller bruge den information næste år, men det kræver at Danmark bliver kvalificeret først.

Danmark til VM i fodbold i Frankrig 2019

24 hold vil spille kvindernes verdensmesterskab i Frankrig fra den 7 juni til den 7 juli 2019. Danmark spiller lige nu kvalifikation i en gruppe hvor modstanderne er Sverige, Ukraine, Ungarn og Kroatien. Der er et hold, der går direkte videre til VM i 2019, mens andenpladsen går videre til play-offs, hvis de er blandt de bedste fire andenpladser i UEFA’s kvalifikation til VM 2019.

Lige nu har Sverige og Danmark begge 15 point og vores svenske naboer topper kvalifikationen pga. målforskellen. Der er to kampe tilbage af kvalifikationen, hvor Danmark skal møde Kroatien og Sverige i Viborg henholdsvis den 30 august og den 4 september. Derfor kan den danske hjemmebanefordel forhåbentligt hjælpe med at de danske kvinder bliver direkte kvalificerede til VM i Frankrig 2019.

About admin