Top 3 spilleautomater med fodboldtema

By admin

maj 24, 2024

Hvis du er glad for online casino og fodbold, kan du kombinere dine to interesser med spillemaskiner med fodboldtema. Her på siden gennemgår vi de tre bedste spilleautomater med bold på agendaen. 

Meget mere end fodbold 

Husk at du kan finde spillemaskiner med lige nøjagtigt det tema, som du har lyst til. Hvis man fx er til spilleautomater inspireret af Danmark, kan det måske være en god ide at overveje at bruge en PIP.DK bonuskode. De har ikke spillemaskiner med fodboldtema, men måske kommer det på et tidspunkt. 

Danish Flip

Denne spillemaskine er nok danskernes favorit af spilleautomater med fodboldtema. Det er en dansk spilleautomat, som byder på ægte stadionstemning. Der er dømt øl, hotdogs og klaphatte, som er blandt de mange symboler. 

Spillemaskinen er designet af Play ’n Go og den har fem hjul, og 20 gevinstlinjer. Du kan satse op til fem mønter per linje. Vikingehjelmen er wild-symbolet, mens der også er et scatter-symbol i form af et dynamitbundt. Prøv den sjove spillemaskine for sjov eller for rigtige penge.

Football Star

I forbindelse med VM i Brasilien i 2014, kom Football Star på banen. Det er Microgaming, som står bag spillemaskinen. Den har intet mindre end 243 vindende kombinationer og masser af bonusfunktioner samt muligheder for at lande gratis spins. 

Skru op for lyden, når du spiller Football Star. Et pakket stadion dækker baggrunden og de synger så højt de kan. Her kan du lande symboler som mål, fodboldstøvler, en fodboldtrøje og diverse fodboldspillere. Hvis du er glad for fodbold, vil du derfor sikkert også nyde at spille Football Star. 

Football: Champions Cup

NetEnt står bag Football: Champions Cup, som blev lanceret op til EM i fodbold i 2016. Spillemaskinen er designet med fem hjul, og der er 20 gevinstlinjer. Mest af alt er det imponerende at der er en høj teoretisk tilbagebetalingsprocent på 97 procent.

De fleste er fokuserede på bonussen i Football: Champions Cup. Der er to forskellige bonusser, og her vil du foretrække den ene i stedet for den anden. 

Du skal lande bonussymboler mindst tre steder på hjulene for at udløse bonussen med straffesparkskonkurrence. Det er dog en pudsig opsætning hvor du både er angriber og målmand. Først skal du score og derefter skal du redde mål fra din modstander eller vice versa. Du kan vinde gevinster hver gang du scorer et mål på straffespark, samt når du blokerer et straffespark fra modstanderen. Ender du med at vinde straffesparkskonkurrencen, kan du være heldig at lande en ekstra fordelagtig gevinst.

Du kan også spille bonusrunden alle mod alle i Football: Champions Cup. Det er en bonusrunde med gratis spins, som finder sted i ottendedelsfinalen. Her er der to forskellige wild-symboler i form af et blåt symbol og et rødt symbol. Det blå symbol giver mål til dit hold, mens modstanderen får et mål med det røde wild-symbol. Du kan potentielt ende med at gå videre til kvartfinalen, som er gennemtænkt.

Alt i alt er det nok vores favorit spillemaskine med fodboldtema, da det nærmest føles som en rigtig fodboldkamp. 

About admin