Sådan bliver du til en professionel fodboldspiller

By admin

juli 18, 2024

Drømmer du om at blive til Danmarks næste fodboldstjerne? Hvis du søger nogle gode råd til at blive til en professionel fodboldspiller, kan du læse videre nedenfor hvor vi hjælper dig godt i gang. 

Læs op på reglerne i fodbold 

Du kan undersøge dine muligheder for at spille med odds bonus på fodbold som fx kvindefodbold, hvis du er en mand og vice versa. Så længe at du følger reglerne om at spille på sportsvæddemål, kan du måske nyde gavn af den aktivitet. Der er flere personer, som ser det som en ekstra motivation til at lære mere om sportsgrenen og at kende til reglerne i fodbold vil bestemt hjælpe dig med at blive til en bedre fodboldspiller.  

Har du den rette motivation?

Der er mange, som drømmer at om at blive til en sportsstjerne eller en anden slags kendis. Det ser ud til at de lever det vildeste liv og det er ikke overraskende at børn og voksne kan drømme om det. 

Dog er det altid en god ide at være motiveret af andre årsager. Det skal helst ikke være penge og luksusboliger, som driver dig til at blive til en professionel fodboldspiller. De største navne inden for dansk fodbold nævner ofte deres glæde for spillet, sammenholdet og det at blive bedre og bedre, som motivation til at gøre hvad de gør.

Prøv dig frem

Det er vigtigt at du først og fremmest prøver om du overhovedet er vild med at spille fodbold. Før du investerer dyre domme i fodbold gear, kan du erhverve det nødvendige og bruge et stykke tid på at teste det af. Det kan være en god ide at sætte et mål om at dyrke fodbold i mindst et år. At blive til en professionel fodboldspiller handler naturligvis om mange timer mental og fysisk træning både på og udenfor grønsværen, og det har du ikke fra dag et. 

I stedet for at give hurtigt op, kan du sætte et mål om at dedikere mindst tolve måneder og derefter tage den derfra. Husk på at du naturligvis ikke vil blive professionnel på tolv måneder. Faktisk peger eksperter på at enhver hobby ellers sportsgren kræver 10.000 timer dedikation for at blive god. 

Det er ikke nødvendigvis for sent

Selv hvis du ikke er gået i gang som femårig, er det ikke nødvendigvis for sent at drømme om at blive til en professionel fodboldspiller. Den 23-årige Pascal Gregor er bevis på det. Han blev kasseret fra ungdomsholdet i KB da han var 20 år gammel, og endte med at spille i den femtebedste danske række i Vanløse. Men Gregor gav ikke op, og det er han sikkert taknemmelig for, da FC Nordsjælland opdagede hans talent og det førte ham op til Superligaen. 

Kontakt akademierne

Nordsjælland og KB er to eksempler på anerkendte fodboldakademier i Danmark. Desuden er der også FC Midtjylland, og netop den midtjyske fodboldklub opfordrer til at fodboldspillere kontakter dem. Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan det være at de sender en fodbold scout ud for at se dig spille, og så er det op til dig at give den alt hvad du kan. 

Spil altid godt

Det er måske nemt at sige, men for at blive professionel fodboldspiller handler det om at have et godt niveau. Derfor skal du sørge for altid at spille dit bedste. Det går ikke at give den halvtreds procent fordi du har haft et skænderi med en du holder af, eller fordi du ikke er vågnet op i dit bedste humør. Sørg for at du altid yder dit bedste til såvel kampe som træning. Du ved aldrig hvem der kigger med. 

About admin