Kører Mia Jans og Nadia Nadim guldet hjem i Manchester City?

By admin

juni 13, 2024

Mens vi venter på slutspillet i den danske 3F-liga kan vi passende følge Women’s Super League 1, som er den bedste kvindefodboldliga i England. Det er især spændende for danskerne at følge med, da danskerklubben Manchester City Women ligger i front, men Chelsea Ladies FC er lige i hælene. Det ville være endnu mere spændende, hvis du kunne satse på dit yndlingshold, og bonus fra LeoVegas kan hjælpe dig med det!

Manchester City Women på vej mod deres andet ligatrofæ i historien

Manchester City kvindeklubben har eksisteret siden 1988, men det var først for nyligt at klubben oplevede sin første succes. Det startede i 2011-12 sæsonen hvor klubben vandt FA Women’s Premier League Northern Division, som er tredjedivisionen i engelsk fodbold. Blot to år senere var klubben i finalen i pokalturneringen FA WSL Continental Cup, som de vandt og to år senere gentog klubben successen. Det var også i 2016 at Manchester City Women vandt den bedste engelske række og så sent som i 2017 slog kvinderne i de lyseblå farver Birmingham City i kvindernes FA Cup finale.

De to danske landsholdspillere Mia Jans og Nadia Nadim er blandt de kvinder, som til dagligt håber på at guldet vil ende rundt om deres halse i slutningen af maj. Nadia Nadim er kommet godt fra start i sin nye klub, som hun blev en del af denne vinter. Hun havde fornyligt en vigtig rolle, da hun blev matchvinder mod Chelsea i Continental Tyres Cup turneringen. Sejren betyder at City-kvinderne er i Continental Tyres cup-finalen, hvor de skal møde Arsenal.

Sæsongyser i Manchester i slutningen af februar

Chelsea er kun få point bag Manchester City i tabellen og Nadim var altså med til at sende et vigtigt signal om hvem af de to klubber der pt. er bedst. Manchester City Women tager imod Chelsea Ladies FC hjemme på Academy Stadium i det nordlige England den 28. februar 2018.

De to klubber har spillet mod hinanden fire gange i Manchester og Chelsea Women har endnu ikke vundet på udebane mod Manchester City-klubben. Det er blevet til tre sejre til City-kvinderne og en enkelt uafgjort kamp tilbage i 2015. Samlet set har de to klubber spillet mod hinanden syv gange i WSL og Chelsea har kun vundet det første opgør, som var tilbage i sommeren 2014. Siden da er det blevet til fem sejre til Manchester City og to uafgjorte. Derfor kommer Chelsea på en hård opgave i det nordlige England i en kamp, som kan være afgørende i den interne kamp om guldet.

About admin