Interessante tricks som kan bruges til kvindefodbold betting

By admin

juni 25, 2024

Det bør ikke komme som nogen overraskelse at kvindefodbold følger de samme regler og involverer mere eller mindre den samme taktik som mændenes. Der er dog langt færre personer, som følger kvindefodbold end mændenes. Det betyder at der en oplagt mulighed for at få mere værdi for dine væddemål, hvis du følger den rette strategi, når du satser på kvindefodbold.

Bonuskode til kvindefodbold betting

Det er ikke som sådan et decideret kvindefodbold trick, men generelt blot et godt råd til at starte med online betting på fx fodbold. Det handler altid om at få mest ud af sine penge, når man satser online og det gør du blandt andet med bonusser og tilbud. Du kan for eksempel gøre krav på en Bet365 bonuskode, som især hjælper nybegyndere godt i gang.

Det kan også anbefales at oprette sig på flere sider. Lige meget hvilken sport du satser på, så er det vigtigt at finde de bedste odds. Ved at sammenligne alle de store bookmakere, kan du hurtigt se hvor du kan få mest ud af dine væddemål.

Kend til ligaen

3F ligaen er den bedste række for kvindefodbold i Danmark og før i tiden hed ligaen Elitedivisionen. Det er vigtigt at du kender til turneringens format, hvis du ønsker at have succes med kvindefodbold betting i Danmark. Grundspillet er sammensat af otte klubber, som alle spiller mod hinanden på henholdsvis udebane og hjemmebane. De seks hold, som ender i toppen, kvalificerer sig til forårets slutspil, mens de to nederste hold spiller kvalifikationsturneringen til det efterfølgende års 3F-liga. Det gør de sammen med de fire bedste hold fra kvindernes førstedivision; to fra vest-kredsen og to fra øst-kredsen.

I slutspillet starter de seks hold henholdsvis 10, 8, 6, 4, 2 eller 0 point alt efter deres placering i grundspillet og dette er vigtigt at vide, hvis du for eksempel satser på hvem der vil vinde 3F ligaen i sidste ende. Klubberne mødes igen ude og hjemme og der er i alt ti kampe, som i sidste ende er med til at afgøre guld, sølv og bronze samt hvilke to hold, der kvalificerer sig til UEFA Womens Champions League (første- og andenpladsen).

Flere mål i kvindernes kampe

De otte hold i den danske 3F-ligaen scorede samlet set 235 mål i sidste års gruppespil. Det betyder at der i gennemsnit var 2,1 mål per kamp. I mændenes Superliga grundspil i sæsonen 2016-17 scorede de 14 hold 479 mål i 26 kampe, hvilket i gennemsnittet giver 1,3 mål per kamp. Den store forskel på hvor mange mål, der bliver scoret i hver kamp, betyder at odds i kvindefodbold ikke er ligeså attraktive, når det kommer til store resultater. Tværtimod kan det være at du kan tjene penge på at vælge et defensivt hold og satse på et lavt resultat. Dette er den største forskel på betting på kvindefodbold og herrefodbold, i forhold til resten af strategien kan du snildt benytte din erfaring til din fordel og tjene penge på at satse på kvindernes fodbold.

About admin