Fortuna Hjørring klar til slutspillet

By admin

juli 18, 2024

Siden årtusindskiftet har der været en tæt kamp mellem Brøndby IF og Fortuna Hjørring om hvem der er den mest succesrige fodboldklub i dansk kvindefodbolds historie. Lige nu ligger Brøndby på førstepladsen med 11 trofæer i skabet og det er også de forsvarende mestrer, som er Hjørrings største rival. Fortuna Hjørring, som har vundet Elitedivisionen ni gange indtil nu, bliver også overgået af HEI Aarhus som har vundet ti gange, men sidste gang Aarhus-klubben vandt guldet var i 1998. Der er stor sandsynlighed for at Fortuna-Hjørring tangerer Aarhus VSK’s rekord i 2018, og du kan satse på det! Men hvis du ikke tror, at dette sandsynligvis vil ske, kan du lige så godt bare spille bingo på bingo-slottet.com i stedet.

Ubesejrede på hjemmebane

Hjørring-klubben afsluttede 2017 på imponerende vis med en stime hvor de har vundet samtlige hjemmekampe i grundspillet og forhåbentligt fortsætter den stime i slutspillet. Især de to sidste hjemmebanekampe var sjove målfester. Først vandt pigerne 7 – 0 over Ballerup-Skovlunde i en kamp hvor blandt andet Signe Bruun scorede hattrick. Bruun scorede også to mål i den efterfølgende kamp mod VSK Aarhus, som endte 5-0.

På papiret er Hjørring-kvinderne favoritterne til guldet i år. Mens Fortuna Hjørring kun tabte en enkelt kamp i grundspillet i 2017, så spillede Brøndby uafgjort to gange (begge gange mod KoldingQ K) og kvinderne i de blå og gule farver måtte rejse tomhændet hjem fra Hjørring, hvor Fortuna Hjørring vandt 3 – 1 den 3. september.

Fortuna-Hjørring’s program i slutspillet

Til marts starter slutspillet og de grønne og hvide piger skal op imod KoldingQ i første kamp. Slutspillet kører fra den 25. marts til den 17. juni og der er lagt op til en gyser i tiende og sidste runde, hvor Hjørring-holdet tager imod de forsvarende mestrer fra Brøndby. Brøndby-klubben var det eneste hold, som formåede at tage point fra Fortuna Hjørring i grundspillet i kampen den 11. november, hvor Stine Larsen sikrede sejren med to mål. Agnete Nielsen scorede i 72. minut, men det var ikke nok til at køre sejren hjem.

Sådan ser Fortuna Hjørrings kampprogram ud i slutspillet:

Søndag den 25. marts: Fortuna Hjørring mod KoldingQ

Torsdag den 29. marts: Odense Q mod Fortuna Hjørring

Lørdag den 14. april: VSK Aarhus mod Fortuna Hjørring

Søndag den 22. april: Fortuna Hjørring mod BSF

Søndag den 6. maj: Brøndby mod Fortuna Hjørring

Lørdag den 12. maj: KoldingQ mod Fortuna Hjørring

Lørdag den 19. maj: Fortuna Hjørring mod Odense Q

Søndag den 27. maj Fortuna Hjørring mod VSK Aarhus

Søndag den 3. juni : BSF mod Fortuna Hjørring

Søndag den 17. juni: Fortuna Hjørring mod Brøndby

About admin